Down to T-bone!!

Down to T-bone!!

Da min kjære fru Broch skulle på hyttetur og jeg ble alene med de to små hele helgen, måtte jeg unne meg et godt måltid eller to… Og hvor skal man dra for å kjøpe mat da mon tro?? Jo selvfølgelig på Maschmanns matmarked på Sjølyst!! har du ikke vært der? Da er...
Tandoorilaks med stekt ris og agurkraita

Tandoorilaks med stekt ris og agurkraita

Jeg er så heldig at jeg får lov til å jobbe med mange av landets beste kokker!! En av de aller beste og mest kreative er Ole Martin Alfsen. Kjent fra bl.a  “4-stjerners middag”. Ole Martin driver også med Godt Levert (www.godtlevert.no), og jeg er den...
Reinsdyrcarpaccio med tataki saus!

Reinsdyrcarpaccio med tataki saus!

I høst var jeg så heldig å få være med gjengen på restaurant Hanami på Tjuvholmen til Hitra for å lage en reportasje for Appetitt! (www.appetitt.no). Vi var en stor gjeng med 9 stykker fra Hanami + meg og journalist Audun Aagre. Turen startet på værst tenkelig måte...
Olivensaus

Olivensaus

Denne sausen passer perfekt til Andebrystet fra min nyttårsmeny!! Den syrlige ppeslins og lime smaken harmonerer veldig godt til den fete anden, og til Appelsingulrøttene Sausen kan lages i god tid i forveien, og holdes varm med lokk på til den skal serveres....

Pin It on Pinterest