“Dorada a la sal” med mangosalsa

“Dorada a la sal” med mangosalsa

Ahhh….nå var jeg akkureat ferdig med forretten med Almejas, så hva er vel da bedre enn å fortsette med den deilige, lette og lyse fisken Dorada. Eller dorade som man sier i Norge, eller Havkarusser, som er det offisielle navnet. Ingen spansk...
Entrecôte med koriandersmør

Entrecôte med koriandersmør

Trenger jeg egentlig si noe??  Entrecote med smør, koriandersmør!!! Rett og slett bare digg. Entrecote er digg, smør er digg, og koriander er digg. Chili er digg, lime er digg, og salt og pepper er digg. Sleng den på grillen, lag en marguerita, sleng bena på bordet og...
Mangosalsa

Mangosalsa

Nå som dagene er lengre og lysere, og vi skimter vår og sommer, så er det på tide å dra frem noen friske retter fra hatten!! Dette er min absolutte favoritt tilbehør til grillmaten!! Den funker egentlig hele året, for hvorfor skal man egentlig spise tung mat hele...

Pin It on Pinterest