Moules Frites

Moules Frites

Blåskjell med pommes frites er jo i utgangspunktet en veldig rar kombo…..men det er jo så sinnsykt godt!!! Man kan gjøre denne retten meget enkel ved å kjøpe ferdig pommes frites og aîoli. Da trenger man nesten kun å tenke på blåskjelene. Men om man lager pommes...
“Dorada a la sal” med mangosalsa

“Dorada a la sal” med mangosalsa

Ahhh….nå var jeg akkureat ferdig med forretten med Almejas, så hva er vel da bedre enn å fortsette med den deilige, lette og lyse fisken Dorada. Eller dorade som man sier i Norge, eller Havkarusser, som er det offisielle navnet. Ingen spansk...
Entrecôte med koriandersmør

Entrecôte med koriandersmør

Trenger jeg egentlig si noe??  Entrecote med smør, koriandersmør!!! Rett og slett bare digg. Entrecote er digg, smør er digg, og koriander er digg. Chili er digg, lime er digg, og salt og pepper er digg. Sleng den på grillen, lag en marguerita, sleng bena på bordet og...
Andeb(r)ys(t) stolthet

Andeb(r)ys(t) stolthet

Kvakk kvakk!! Hver dag går jeg forbi endene som svømmer i sjøen, tenk for et rolig liv de har. Masse deilig tid til å spise seg fete og gode!! Nå er riktignok endene man kjøper i butikken noe annet enn de stokkendene vi ser til daglig, men de gir en påminnelse om...
Appelsingulrøtter

Appelsingulrøtter

I romjulen dro jeg til fantastiske Maschmanns matmarked for å finne råvarer til nyttårsaften middagen. Jeg kom over noen helt fantastiske gulrøtter, små tynne gulrøtter til 299,- kiloen sier sitt. Disse måtte jeg bare ha!! Jeg skulle servere and, og trengte den...

Pin It on Pinterest