Tom Kah med byggryn

Tom Kah med byggryn

Vår pose favoritt hjemme har lenge vært Tom Kah på pose, den har vi spist mange ganger, og funker bra. Men i vårt nå tilnærmet lik posefrie hjem, har jeg lenge villet lage min egen versjon av denne fra scratch, og det fikk jeg jaggu gjort denne uken ü Det ble utrolig...
Reinsdyrcarpaccio med tataki saus!

Reinsdyrcarpaccio med tataki saus!

I høst var jeg så heldig å få være med gjengen på restaurant Hanami på Tjuvholmen til Hitra for å lage en reportasje for Appetitt! (www.appetitt.no). Vi var en stor gjeng med 9 stykker fra Hanami + meg og journalist Audun Aagre. Turen startet på værst tenkelig måte...
Vær til inspirasjon!!

Vær til inspirasjon!!

Da jeg våknet opp i dag til -6, skyfri himmel og deilig crisp luft, ble jeg inspirert til å lage noe på havets herligheter!! Tenk på alle de fantastiske fiskene som svømmer rundt og puster i det iskalde vannet, og blir bedre og bedre for hver tilbakelagte nautiske...

Pin It on Pinterest