Bakte reddiker med alfaspirer

Bakte reddiker med alfaspirer

Del to av “Norske tapas” publisert i Tara Smak sommeren 2012. Dette er den andre retten jeg stod for i denne artikkelen. Reddiker er veldig godt å bruke friskt i salater, men de fungerer også meget godt å bake slik jeg har gjort her. Toppet med alfaspirer...
Reinsdyrcarpaccio med tataki saus!

Reinsdyrcarpaccio med tataki saus!

I høst var jeg så heldig å få være med gjengen på restaurant Hanami på Tjuvholmen til Hitra for å lage en reportasje for Appetitt! (www.appetitt.no). Vi var en stor gjeng med 9 stykker fra Hanami + meg og journalist Audun Aagre. Turen startet på værst tenkelig måte...
Olivensaus

Olivensaus

Denne sausen passer perfekt til Andebrystet fra min nyttårsmeny!! Den syrlige ppeslins og lime smaken harmonerer veldig godt til den fete anden, og til Appelsingulrøttene Sausen kan lages i god tid i forveien, og holdes varm med lokk på til den skal serveres....

Pin It on Pinterest