by Stian Broch | Mar 26, 2013 | Kylling, Mat, Saus
Sjokolade til middag??? SI GRACIAS!!! I lengre tid har jeg hatt et ønske om å lage en rett som heter Mole Poblano. Det er en mexicansk rett som stammer fra byen Puebla. Noen sier dette er Mexicos nasjonalrett, men det skal jeg ikke uttale meg om… Det eneste jeg...
by Stian Broch | Mar 6, 2013 | Grønnsaker, Mat, Supper, Svin
Siden tidenes morgen har man laget suppe, man har slengt sammen ditt og datt og mange ulike former for suppe har oppstått ved tilfeldigheter og prøving og feiling. Så det er på tide å være litt Homo Ludens folkens og tørre å lage sin egen vri på ting, eller å lage...
by Stian Broch | Mar 1, 2013 | Mat, Oksekjøtt, Pasta, Svin
Hest er best, på western film….. Nå er vi både lei av å høre om, spise og forholde oss til all den dårlige drittmaten man får kjøpt i butikkene. Produsentene tar de snarveiene de må for å tjene en slant eller to ekstra pr produkt. Stoltheten av å lage gode...
by Stian Broch | Jan 4, 2013 | Tilbehør
I romjulen dro jeg til fantastiske Maschmanns matmarked for å finne råvarer til nyttårsaften middagen. Jeg kom over noen helt fantastiske gulrøtter, små tynne gulrøtter til 299,- kiloen sier sitt. Disse måtte jeg bare ha!! Jeg skulle servere and, og trengte den...
Siste kommentarer