Salmataco med agurkguacamole og lun salsa

Salmataco med agurkguacamole og lun salsa

I disse “man kan dø av oppdrettslaks” -tider er det jo på sin plass å spise litt slikt for å sjekke om man overlever. Og siden jeg sitter her og skriver så tyder det på at jeg overlevde dette måltidet også…. Når sant skal sies, så har jeg lært litt...
Kylling “Ras el hanout”

Kylling “Ras el hanout”

Hei der!!  lenge siden sist tenker du kanskje? Ja, det var en stund siden sist, og for min del er det heldigvis et positivt tegn. Det har vært så mye jobbing i det siste et det ikke har vært tid til matlaging og dermed ingen blogging. Blant spennende prosjekter jeg...
Tortillachips

Tortillachips

Ofte, eller i allefall av og til, så sitter man igjen med noen ekstra tortilla lomper etter et mexe måltid. De blir gjerne liggende i brødskuffen, eller de blir kastet. Sjelden blir de spist. Det skjedde med meg her om dagen, og da jeg stod og lagdte hjemmelagde...
Mexe-kylling con molesaus y sjokolade

Mexe-kylling con molesaus y sjokolade

Sjokolade til middag??? SI GRACIAS!!! I lengre tid har jeg hatt et ønske om å lage en rett som heter Mole Poblano. Det er en mexicansk rett som stammer fra byen Puebla. Noen sier dette er Mexicos nasjonalrett, men det skal jeg ikke uttale meg om… Det eneste jeg...

Pin It on Pinterest