“Almejas salteadas” med Serrano

“Almejas salteadas” med Serrano

Rett til bunns!!! Hvis du har vært på stranden i Spania, og du ser små fiskebåter ganske nærme land, og du lurer på hva de fanger…jo da kan jeg fortelle deg at de drar opp alemjas og berberechos med nett! Skjellene lever i sandbunnen nær land, og vokser i...
Tilbakeblikk

Tilbakeblikk

Det er nå 3 måneder siden jeg strartet Matografen. Det har hittil vært veldig gøy, og jeg har lært en hel del nye ting om mat og råvarer. At det er tidkrevende å opprettholde en matblogg er også en ting jeg har lært, det er ikke alltid så greit å kombinere...
Bakte reddiker med alfaspirer

Bakte reddiker med alfaspirer

Del to av “Norske tapas” publisert i Tara Smak sommeren 2012. Dette er den andre retten jeg stod for i denne artikkelen. Reddiker er veldig godt å bruke friskt i salater, men de fungerer også meget godt å bake slik jeg har gjort her. Toppet med alfaspirer...
Strandaburrito

Strandaburrito

For ett års tid siden lagde jeg en sak for Tara Smak sammen med stylist Trude Wold Hansen. Norske Tapas var plottet. Vi lagde noen retter hver, og tok bilder i mitt studio på Fornebu ü Trude er superflink og lagde noen veldig fine retter. Selv lagde jeg to ganske...

Pin It on Pinterest