untitled-1245Spice up your lønsj folkens!!!!

Lei av svett ost, gammal leverpostei, baguette fra kiosken med myk, vassen, daggammel tomat, eller dårlig kantinemat?? Da har jeg løsningen!!!

www.raskeretter.no har en serie med økologiske kryddermikser, som er verdt å teste ut!! Fikk tilsendt en del smaksprøver, og jeg er faktisk ganske imponert!! Man får med 2 krydderposer som man tilsetter i 2 enkle trinn!!

I forbindlese med at jeg fikk noen smaksprøver, så lagde jeg min favorittlunsj: Baguette med tikka masala!!!!! Spicy, digg, friskt og det gir deg den deilige drage-ånden man bare kan drømme om…..

PS: Denne baguetten egner seg ikke før et viktig kundemøte eller date med den nye heite dama fra sukker….med mindre hun er Indisk, da kan jo dette virke meget forlokkende ü

Sjekk oppskriften nedenfor, og gled deg til en digg baguette!! Lag gjerne stor kvanta og ha i kjøleskapet. Perfekt overtidsmat!!

Tikka Baguettesalat

untitled-1245

Av Stian Broch Publisert: November 1, 2013

 • Ant. personer: 2

Nam nam nam

Ingredienser

Fremgangsmåte

 1. Stek en grov baguette og sett til avkjøling på en rist
 2. Varm opp krydderpose nr.1 med litt olje som beskrevet på pakningen.
 3. Tilsett så kyllingfilet i terninger og 2 ss mango. Brun dette godt. Tilsett så cherrytomater og litt hakket persille, stek videre et par minutter på forholdsvis høy varme.
 4. Tilsett så kokkosmelk og kryddermiks 2. Ikke ta oppi all kokkosmelken med en gang, spe heller på etterhvert. Blandingen skal få en fast konsistens, så viktig at det ikke er for mye væske!!.
 5. Kok blandingen ned så det blir en fast masse. Sil eventuelt av væske om det behøves.
 6. Tilsett litt hakket koriander og klem inn litt lime. Bland godt sammen, smak til med salt og pepper, og sett til avkjøling.
 7. Ta en boks mais, et halvt hvitløksfed, litt olivenolje, salt og pepper, en spiseskje hakket koriander og kjør til en glatt røre med en stavmikser eller liknende. Smak til med salt, pepper og lime
 8. Når alt er kaldt og har fast konsistens gjør du følgende: Del en baguette på midten, men ikke skjær den helt over. Legg litt av maisblandingen i bunn. Så legger vi kyllingblandingen så det fyller baguetten, og avslutter med frisk koriander, litt fersk mango og noen dråoper lime på toppen!!
 9. Spis på dirkekten, eller pakk inn i gladpak. Husk å ikke spise denne før et viktig kundemøte ü Egner seg best til en kontor; eller hjemme-dag ü
 10. Buen provecho!!!
PinterestDel/Bokmerk

Pin It on Pinterest

Share This