untitled-4395Schnitzel ser ikke akkurat spennende ut, men det smaker jo unektelig veldig godt!!!

Jeg lagde en variant av ting jeg hadde i kjøleskapet, og resultatet ble absolut godkjent!!

Pepperrot ble den nye “utradisjonelle” ingrediensen i denne schnitzelvarianten. revet pepperrot er utrolig godt, det er både friskt og spicy på samme tid, og passer egentlig til veldig masse!! Les om pepperrot her: Pepperrot

En deilig og enkel hverdagsrett!!

– Matografen

 

Kyllingschnitzel med pepperrot og parmesan

untitled-4395

Av Stian Broch Publisert: June 17, 2013

  • Ant. personer: 4
  • Forb. ca: 10 min
  • Tilbr. ca: 10 min
  • Ferdig ca: 20 min

Schnitzel ser ikke akkurat spennende ut, men det smaker jo unektelig veldig godt!!! Jeg lagde en variant av ting jeg hadde i …

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Dekk kyllingfiletene med plastfolie og bank dem flate, ca 0,5 cm tykke. Bland revet parmesan og pepperrot inn med brødraspet.
  2. Krydre med salt og pepper. Vend først i mel, så i egg og tilslutt i brødrasp/parmesan.
  3. Varm en panne med godt med smør og legg i hvitløksfeddene. Stek deretter schnitzlene på litt over middels varme til de blir sprø og gylne og gjennomstekt.
  4. Ved servering, klem litt sitron, noen dråper god olivenolje, riv parmesan og litt pepperrot over kjøttet og strø litt revet persille over!! nam nam nam!!!
  5. Server med de stekte hvitløksfedene og en deilig grønn salat ved siden av!!
  6. Buen provecho!!!
PinterestDel/Bokmerk

Pin It on Pinterest

Share This